Jouw route om als werkende ouder bewust te kiezen voor meer aandacht voor je gezinsleven

Gespannen relatie met je partner.

De relatie met je partner is gespannen omdat je weinig aanwezig bent. Je snauwt haar/hem vaker af dan je zou willen, je voelt je gefrustreerd en ellendig.

Moe en snel geïrriteerd.

Zwaar en vermoeid sleep je je door de dag. Je bent lichtgeraakt en schiet snel uit je slof.

Te weinig tijd voor vrienden.

Moedeloos staar je naar je agenda, alweer een etentje moeten afbellen wegens drukte. Je sociale leven lijdt hieronder.

Je loopt jezelf voorbij.

Je doet keihard je best om alle ballen hoog te houden. Je realiseert je dat je jezelf voorbij loopt. Je voelt je moe en futloos als je aan al die verplichtingen denkt die je leven domineren.

Je dag is altijd te kort.

Werken, daar heb je geen hekel aan, alleen maak je wel veel uren en krijg je dit moeilijk gecombineerd met je gezinsleven. Rusteloos sjees je van het ene naar het andere.

Wil je meer aandacht schenken aan je gezin, zonder dat het ten koste gaat van je werk en van jezelf?

Je gezin is het allerbelangrijkste voor je, maar toch voel je je regelmatig schuldig omdat je er niet genoeg bent. En als je er fysiek wel bent, ben je er soms met je hoofd niet bij, dat geef je eerlijk toe… Op dit moment vliegen de dagen en weken voorbij. Je kinderen groeien snel en jij hebt het gevoel dat je hele momenten van hun kindertijd mist. Die tijd komt nooit meer terug, dat besef je steeds vaker.

Tegelijk is je werk belangrijk voor je, en krijg je daar ook energie van.

Wát als allebei kan: voldoende aandacht voor je gezin én voor je werk.
Er echt kunnen zijn als ouder, en tegelijk je steentje bijdragen bij je werkgever.
Wat als je zelfs tijd voor jezelf kunt claimen naast je gezin en je werk, zonder je schuldig te voelen. Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe leuker jij bent als ouder of werknemer.

Niet later, maar nu.

Ik help je graag om te onderzoeken hoe je dit kunt realiseren.

“Ik help werkende ouders die telkens het gevoel hebben tekort te schieten in hun gezin naar harmonie in werk en gezin.”

Tussen het do-do lijstje van werk en de knuffels van thuis, ligt het geheime ingrediënt: evenwicht. Voeg het met liefde toe. 

Ik ben Kristina Demey. Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn ouders werkten hard, maar ze waakten heel erg over de tijd die naar het gezin ging. De band met ons als kinderen was voor hen heel belangrijk en daar hadden ze altijd aandacht voor. Toen ik zelf kinderen kreeg, kwam ik erachter wat een cadeau dit was. Mijn ouders leerden me telkens om keuzes te maken die echt belangrijk waren.
Ik ben een optimist. Ik geloof sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven niet alleen te ontdekken, maar te creëren.
Tijdens mijn werk in het bedrijfsleven heb ik jarenlang gezien hoe veel mensen maar door blijven ploeteren en genoegen nemen met de ratrace.
Daar doe ik niet aan mee,
ik waak er heel goed over dat ik ‘leef’ in plaats van ‘ik word geleefd’.
Ik ben heel actief, maar ondervind niet het negatieve gevoel van altijd ‘aan’ te staan. Ik help je graag om te onderzoeken hoe jij met plezier en voldoening jouw werk met jouw gezinsleven combineert.

Meer verbondenheid in je gezin én een voldaan gevoel op je werk.

Je rent niet meer rond als een kip zonder kop.

Je hebt rust in je hoofd omdat je weet wat voor jou echt belangrijk is en je daardoor prioriteiten gesteld hebt. Je weet wie je wil zijn als ouder, en wat je wil bereiken op het werk en welke planning daarbij hoort. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Kiezen voor wat bij jou past.

Je leven is geheel rondom jou gebouwd. Iedere dag (nu ja bijna iedere dag) is een feest omdat jij de dingen doet op de manier die bij jou passen. Je durft plek in te nemen voor jezelf en daar tijd voor te reserveren. Je maakt zelf bewuste keuzes en je bent minder beïnvloedbaar door de druk van buitenaf. Je vaart je eigen koers.

Genieten van de kleine dingen.

Waar je eerst altijd bezig was met wat er nog “moest”, ben je nu veel meer aanwezig in het moment. Dat maakt dat je veel meer kunt genieten van kleine, fijne momenten met je kinderen en partner. De lat voor jezelf ligt lager en je ervaart meer plezier in de dingen die je doet, zonder dat constante schuldgevoel.

Ik heb al heel wat positieve reacties mogen ontvangen. Hieronder een selectie :

 

“Je energie straalt af op andere mensen. Je biedt een luisterend oor en hebt een hele positieve ingesteldheid. Ik heb inspirerende teachings gehad. Je geeft me zin om er telkens weer te staan. ”

Hilde

 

“Je hebt mij niet beoordeeld. Ik kon bij jou mijn struggle concreet benoemen. Heel doelgericht keken we naar oplossingen. Na het traject een gevoel van opluchting en blijdschap. Ik sta stevig in mijn schoenen. Ik ben tevreden met wie ik ben. ”

Agnieska

Samen aan de slag in een coachtraject

In 6 één-op-één sessies van telkens 1,5 uur bouw jij aan het fundament voor energie doseren en innerlijke rust. We zetten ons neer op een plek waar geen afleiding is en gaan dieper in op jouw thema door gesprek en oefeningen.
Reken af met druk en ontdek wie jij bent, waar jij zelf gelukkig van wordt, waar jij je zingeving uit haalt, wat jouw leven waardevol maakt. Durf jij het aan om weer te gaan dromen en verder te kijken dan enkel je werk om te ontdekken dat het leven zoveel meer te bieden heeft dan je moe en uitgeput van het ene naar het andere te slepen. Je kunt je eigen weg volgen, zonder je te laten leiden door sociale druk.
Waar wacht je nog op? Het wordt er niet rustiger op.

Wanneer jij meedoet aan ‘Voluit voor meer harmonie’, dan voel je je weer energiek, in balans en heb jij de regie over waar je écht gelukkig van wordt.
Het gevoel altijd ‘aan’ te staan, werken we weg zodat je terug plezier en voldoening haalt uit je werk en de harmonie in je gezinsleven terugkomt.

Als jij zo doorgaat, met over je grenzen heengaan, dan komt er straks een punt waarop je als een bloem knakt. Dan kletteren al die figuurlijke ballen uit de lucht boven op je hoofd en kun je je alleen nog maar huilend afvragen ‘hoe heb ik het zover laten komen’. Want waar jij nu probeert er voor iedereen te zijn vergeet je de belangrijkste persoon in de wereld : jezelf.
Laat het alstublieft niet zover komen, ik ben er om jou te helpen.

Word de creator van je eigen leven.

9

Niet alleen praten, ook ervaren voor meer rust in je systeem:

Je hebt het overal al druk, en dan zie je niet wat je allemaal aan het doen bent. Je kunt pas bewuste keuzes maken als je eerst tot rust komt. Daarom zet ik technieken in die jou uit de overlevingsstand halen, zoals meditatie, visualisatie en ademhaling. Zo kun je contact maken met je gevoel.

9

Onderzoeken waar gedrag vandaan komt:

Wie ben jij eigenlijk in deze hele drukke wereld? Vanuit een helikopterview kijken naar wat er gebeurt. Waar komt het gedrag vandaan? Ik leer je hoe je geest is opgebouwd. Vervolgens kijken we of gedrag je nog dient, of niet meer, en kijken we hoe je bepaald gedrag kunt loslaten. Ik doe niet aan quick-fixes, maar pel samen met jou laagjes af tot de kern. Door je onderbewuste te herprogrammeren verandert je mindset levenslang naar energie doseren en innerlijke rust.

9

Met vernieuwde energie in de actie-stand gaan:

Hard werken en in actie komen is iets wat je goed kunt. Tegelijk loop je daarin jezelf voorbij en ben je nooit klaar. Ik onderzoek graag met jou hoe je eerst een stapje terug kunt doen, om prioriteiten te stellen. Zodat je met veel daadkracht en focus jouw gekozen weg vervolgt. Je voelt je letterlijk lekker in je vel, je beleeft plezier, hebt interesse in het leven en energie om dingen aan te pakken.

“You can’t do a good job if your job is all you do.”
– Katie Thurms

Dit is wat anderen ervaren hebben

 

“Ik kwam niet tot keuzes maken. Ik vond op bepaalde vlakken geen rust. Ik vond het concretiseren heel waardevol : ideeën van mezelf concreet maken en opdelen in behapbare stukjes, en zo een realistisch beeld scheppen.
Het blijft niet bij praten. Je vroeg van mij om dingen aan te pakken.
Ik heb eindelijk actie ondernomen, zowel op job- als hobbyvlak.
Je blijft doorvragen om een juist beeld te schetsen. Omdat je heel bruikbare teachings geeft waar ik meteen mee aan de slag kon. Omdat je een warme stem hebt, die instant rust brengt en meteen de indruk geeft dat er echt wordt geluisterd.
Dankzij je focus en luistervaardigheid slaagde je er iedere sessie in om tot de essentie te komen van mijn onsamenhangende verhaal. De tools die je vervolgens aanreikte, gebruik ik nog steeds en deze zorgen voor meer rust in mijn hoofd. De 10minuten voor mezelf werken echt doordat het enorm rustgevend is.”

Katrien

 

“Ik wou mijn leven eens onder de loep nemen om terug een juiste balans, positiviteit en kracht te vinden. Het verleden loslaten en neus vooruit! Door te werken aan een andere denkwijze en een situatie vanuit een ander standpunt te bekijken heb ik een bepaalde rust gevonden. Door de zen-momentjes een rustigere slaap nu.
Door je actief luisteren en hier juist op in te spelen, merkte ik al snel een verschil, dit zowel bij mezelf als de reactie in een situatie met anderen. Het werkt wel degelijk!”

Sophie

 

“Je gaf mij steun om voor mezelf op te komen en mijn grenzen te stellen qua balans. Bij situaties die me frustreerden gaf je me de tijd die ik nodig had om te landen. Je hebt me in beweging gezet, ik weet nu dat een en ander echt wel met elkaar verbonden is. Je blijft doorvragen en vat alles heel duidelijk samen. Ik neem deze kennis verder mee. ”

Ilse

Doe je mee?

Voluit voor meer Harmonie

3-maanden traject

€ 1.190,- 
of 3 termijnen van € 396,- 

3 maanden traject van 6 intensieve 1-op-1 sessies

Start met een kennismaking

Inclusief opdrachten voor tussendoor

Bonus: Online programma als ondersteuning met 12 modules over goede zelfzorg, stressmanagement, je visie, uitstelgedrag, paniek, doelen realiseren, beslissingen nemen, universele wetten en nog veel meer.

Bonus: Brein & hart coherentie audio

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het traject in elkaar?
Het traject duurt ongeveer 3 maanden. We starten met een kennismaking om te kijken of er een klik is en of ik je kan helpen. Daarna starten de 6 sessies. We plannen tweewekelijks een sessie in.
Tussentijds voorzie je tijd om specifieke oefeningen te doen. Het ‘huiswerk’ dat ik je opgeef is dat je regelmatig bewust de tijd neemt om het coaching gesprek op je te laten inwerken. De praktijk leert dat veel ‘muntjes’ later pas vallen. Ook krijg je toegang tot een online programma. De 12 modules zijn als het ware een extra stok achter de deur. Ze geven je extra kennis, laten je nadenken over jezelf en stimuleren je om veranderingen door te voeren in je huidige leven.
Waar vinden de sessies plaats?
De sessies vinden online plaats. Het kan uiteraard ook in mijn praktijk aan huis in Bree.
Hoe werkt de betaling?
Na je aanmelding krijg je de factuur opgestuurd. Je kunt ook betalen in 3 termijnen (zonder extra kosten).

Ben jij er klaar voor om je leven blijvend te veranderen?

Bewust kiezen om meer aandacht te schenken aan je gezinsleven. Niet later, maar nu.

Verminder stress in no-time

Download het gratis reflectieboekje met tips, inspiratie en opdrachten om meteen mee aan de slag te gaan.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Kristina Demey

Kristina Demey

Reageert meestal snel

I will be back soon

Kristina Demey
Hoi, 
Wat leuk dat je mijn website bezoekt.
Hoe kan ik je helpen?
WhatsApp