Gratis reflectieboekje voor hardwerkende ouders

Ben je een werkende ouder met een drukke baan? De stress loopt dan regelmatig op en je merkt dat je er thuis bij je gezin niet helemaal bij bent. Grote kans dat je je schuldig voelt en dat je het gevoel hebt dat je op meerdere plekken tegelijk moet zijn. Tijd voor meer harmonie tussen werk en je gezin! Dat heb je je al vaker voorgenomen, maar het is toch lastiger dan je denkt…

Download het gratis reflectieboekje, speciaal voor jou als hardwerkende ouder om uit de ratrace te komen en nieuwe keuzes te maken die echt bij je passen.

N

Lifehacks bij stress die je no-time kunt toepassen, waar je je ook bevindt.

N

Reflectieoefeningen die je meer leren over jezelf

N

46 pagina’s met tips, inspiratie en opdrachten om meteen mee aan de slag te gaan

N

Laagdrempelig en praktisch

Over mij

Ik ben Kristina Demey. Ik motiveer hardwerkende ouders om zich opnieuw te verbinden met hun dromen.
Tijdens mijn werk in het bedrijfsleven heb ik jarenlang gezien hoe veel mensen maar door blijven ploeteren en genoegen nemen met de ratrace.
Daar doe ik niet aan mee,
ik waak er heel goed over dat ik ‘leef’ in plaats van ‘ik word geleefd’.
Speciaal voor werkende ouders met een druk gezinsleven heb ik deze lifehacks en reflectieoefeningen bedacht en gebundeld in een reflectieboekje. Hier kun je zelf mee aan de slag zodat je terug plezier en voldoening haalt uit je werk én de harmonie in je gezinsleven terugkomt.
Niet later, maar nú.
Bekijk hier direct hoe jij terug meer innerlijke rust krijgt in je leven.

“Ook ik wist alleen maar wat ik niet meer wilde, ik had geen idee wat ik dan wel wilde. Alles leek me veel energie te kosten en daardoor was ik thuis echt niet gezellig. Ik had iemand nodig die me zou helpen anders was mijn relatie gestrand en had ik een burn-out gekregen. Dankzij Kristina weet ik wat ik leuk vind, heb ik daar een baan bij die bij me past en heb ik weer volop energie. Ik doe nu nog allerlei andere dingen behalve werken. ”

P.

Download het gratis reflectieboekje (46 pagina's) en start meteen met de opdrachten.

Nadat je het reflectieboekje hebt ontvangen, ontvang je ongeveer twee keer per maand een mail met tips en informatie. Je kunt je op ieder moment uitschrijven onderaan iedere mail.