Doorbraaksessie

Intensieve sessie van 2 uur waarin we onderzoeken wat de eerste stap is naar meer harmonie tussen werk en gezin

Probeer je al langer meer tijd te maken voor je gezin, maar is er altijd weer iets anders dat je – om wat voor reden dan ook – voorrang geeft?

Je gezin is het allerbelangrijkste voor je, maar toch voel je je regelmatig schuldig omdat je er niet genoeg bent. En als je er fysiek wel bent, ben je er soms met je hoofd niet bij, dat geef je eerlijk toe… Op dit moment vliegen de dagen en weken voorbij. Je kinderen groeien snel en jij hebt het gevoel dat je hele momenten van hun kindertijd mist. Die tijd komt nooit meer terug, dat besef je steeds vaker.

Tegelijk is je werk belangrijk voor je, en krijg je daar ook energie van.

Wát als allebei kan: voldoende aandacht voor je gezin én voor je werk.
Er echt kunnen zijn als ouder, en tegelijk je steentje bijdragen bij je werkgever.

Tijdens de doorbraaksessie kijken we wat de eerste stap is om je gezin (en jezelf) op de eerste plek te zetten. 

“Ik help werkende ouders die telkens het gevoel hebben tekort te schieten in hun gezin naar harmonie in werk en gezin.”

Over mij

Ik ben Kristina Demey. Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn ouders werkten hard, maar ze waakten heel erg over de tijd die naar het gezin ging. De band met ons als kinderen was voor hen heel belangrijk en daar hadden ze altijd aandacht voor. Toen ik zelf kinderen kreeg, kwam ik erachter wat een cadeau dit was. Mijn ouders leerden me telkens om keuzes te maken die echt belangrijk waren.

Ik ben een optimist. Ik geloof sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven niet alleen te ontdekken, maar te creëren. Ik help je graag om te onderzoeken hoe jij met plezier en voldoening jouw werk met jouw gezinsleven combineert.

Doorbraaksessie: de eerste stap voor meer harmonie tussen werk en gezin.

Een doorbraaksessie is een eerste start om écht meer tijd te gaan maken voor wat voor jou belangrijk is. De kans is groot dat je je al vaker hebt voorgenomen om dingen te veranderen, maar dat het steeds niet gelukt is. We brengen in kaart wat er op dit moment in je leven speelt dat teveel van je tijd of energie opslokt, en kiezen vervolgens één focusgebied waar we aan gaan werken.

Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit? Wat wil je hieraan veranderen? Waarom is het tot nu toe nog niet gelukt? Samen creëren we een plan van aanpak met praktische stappen die bij jou passen en haalbaar zijn. 

Tijdens de doorbraaksessie neem ik je ook mee in een stuk theorie over het brein: waarom doe je wat je doet? En waarom is het zo lastig om dingen te veranderen? 

Als je één belangrijke knoop doorhakt om meer tijd vrij te maken, heeft dit meteen invloed op alle andere levensgebieden. 

Besef wel dat we gewoontedieren zijn.

We blijven vasthouden aan gewoontes, ook al zijn die niet per se voordelig voor ons. Besef dat je brein na deze sessie liefst gewoon terug doet zoals daarvoor maar wees slimmer en ga verder aan de slag.

Ik geef je met deze sessie een energieshot. Voor blijvende transformatie is meer tijd en begeleiding nodig. Een gewoonte heb je niet met 1 sessie aangepast, zo werkt het niet. Daarom bied ik naast aparte sessies ook trajecten aan.

Wat een doorbraaksessie je oplevert:

9

Helder wat energiegevers en energievreters zijn

Je kunt pas bewuste keuzes maken doordat je helder hebt waar je tijd en energie nu naartoe gaat. 

9

Inzicht in wie je werkelijk bent

Waarom doe je wat je doet? En moet dat nog op die manier? Je hebt helder wat jou echt motiveert en wat belangrijk voor jou is. Je “waarom” is je kompas!

9

Praktisch plan

Je hebt de eerste praktische stappen helder om je gezin nu écht prioriteit te maken. We knippen grote doelen op in kleine stapjes die goed voelen, zodat je er ook echt iets mee gaat doen. 

Dit is wat anderen ervaren hebben

 

“Je energie straalt af op andere mensen. Je biedt een luisterend oor en hebt een hele positieve ingesteldheid. Ik heb inspirerende teachings gehad. Je geeft me zin om er telkens weer te staan. ”

Hilde

 

“Ik wou mijn leven eens onder de loep nemen om terug een juiste balans, positiviteit en kracht te vinden. Het verleden loslaten en neus vooruit! Door te werken aan een andere denkwijze en een situatie vanuit een ander standpunt te bekijken heb ik een bepaalde rust gevonden. Door de zen-momentjes een rustigere slaap nu.
Door je actief luisteren en hier juist op in te spelen, merkte ik al snel een verschil, dit zowel bij mezelf als de reactie in een situatie met anderen. Het werkt wel degelijk!”

Sophie

 

“Je hebt mij niet beoordeeld. Ik kon bij jou mijn struggle concreet benoemen. Heel doelgericht keken we naar oplossingen. Na het traject een gevoel van opluchting en blijdschap. Ik sta stevig in mijn schoenen. Ik ben tevreden met wie ik ben. ”

Agnieska

 

“Je gaf mij steun om voor mezelf op te komen en mijn grenzen te stellen qua balans. Bij situaties die me frustreerden gaf je me de tijd die ik nodig had om te landen. Je hebt me in beweging gezet, ik weet nu dat een en ander echt wel met elkaar verbonden is. Je blijft doorvragen en vat alles heel duidelijk samen. Ik neem deze kennis verder mee. ”

Ilse

Doorbraaksessie

Normaal € 180, nu €90

Sessie van 2 uur in de praktijk in Bree of online

Van te voren een korte telefonische kennismaking

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

De eerste stap om beter voor jezelf en je gezin te zorgen

Bewust kiezen om meer aandacht te schenken aan je gezinsleven. Niet later, maar nu.

Verminder stress in no-time

Download het gratis reflectieboekje met tips, inspiratie en opdrachten om meteen mee aan de slag te gaan.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Kristina Demey

Kristina Demey

Reageert meestal snel

I will be back soon

Kristina Demey
Hoi, 
Wat leuk dat je mijn website bezoekt.
Hoe kan ik je helpen?
WhatsApp