Yes! Je krijgt een cadeautje.

Je krijgt via iemand anders een coachsessie cadeau. Lees hieronder wat je cadeautje inhoudt en laat je gegevens achter, zodat we je sessie kunnen inplannen.

Cadeausessie om te onderzoeken hoe je meer harmonie kunt krijgen tussen werk en privé.

De meeste ouders die ik spreek proberen alle ballen hoog te houden: betrokken zijn op hun werk, leuke dingen doen met hun kinderen, een sociaal leven, en… zichzelf. Vaak is de druk die je jezelf oplegt heel hoog, en gaat het ten koste van jezelf, omdat je simpelweg maar 24 uur in één dag hebt. Herkenbaar? 

In de coachsessie onderzoek ik graag met jou hoe je jouw leven op dit moment vorm geeft. Waar gaat de meeste tijd en energie naartoe? Wat zou je graag zou willen veranderen? En hoe ziet dat er dan praktisch uit?

Tijdens de cadeau coachsessie kijken we wat de eerste stap is naar meer evenwicht. 

“Ik help werkende ouders die telkens het gevoel hebben tekort te schieten in hun gezin naar harmonie in werk en gezin.”

Over mij

Ik ben Kristina. Ik geloof sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven niet alleen te ontdekken, maar te creëren. Ik help je graag om te onderzoeken hoe jij met plezier en voldoening jouw werk met jouw gezinsleven combineert.

Ik ben iemand die graag bundels energie uitstrooit om de wereld een beetje mooier te maken. Ik doe dat in de vorm van deze cadeausessie. Als jij lekker in je vel zit, straalt dat af op iedereen om je heen. Daarom mijn cadeau aan jou. 

 

Wat houdt een cadeausessie in?

Als je hieronder je gegevens invult, neem ik kort telefonisch contact met je op om alvast wat dingen door te spreken en om een afspraak in te plannen. Ik hoor dan graag of je al een concreet thema hebt om aan te werken, of dat je graag met mij wil onderzoeken wat de meeste aandacht kan gebruiken. 

Voor de daadwerkelijke sessie ben je welkom in mijn praktijk in Bree.

Deze sessie is een eerste start om écht meer tijd te gaan maken voor wat voor jou belangrijk is. De kans is groot dat je je al vaker hebt voorgenomen om dingen te veranderen, maar dat het steeds niet gelukt is. We brengen in kaart wat er op dit moment in je leven speelt dat teveel van je tijd of energie opslokt, en kiezen vervolgens één focusgebied waar we aan gaan werken.

Dit past bij jou als je je hierin herkent:

9

Je houdt veel ballen hoog. Dat gaat soms goed, maar regelmatig krijg je niet alles gedaan wat je graag wilde en dat zorgt voor onrust.

9

Je voelt je vaak opgejaagd. Je wil het graag goed doen en hebt een hoge lat voor jezelf. Als je eindelijk even kan zitten, merk je op dat je het best lastig vindt om echt te ontspannen.

9

Grenzen aangeven is een thema. Je wil er graag zijn voor anderen en zegt daardoor eigenlijk altijd “ja”. Dit gaat ten koste van jezelf, of van je gezin. 

9

Je bent ambitieus in je werk. Je hebt een belangrijke rol, wat maakt dat je eigenlijk altijd aan het werk bent. In ieder geval in je hoofd. Hierdoor mis je soms belangrijke dingen van je gezin. 

9

Je weet best dat je soms meer tijd moet nemen voor jezelf, of voor je gezin. Toch blijkt het in de praktijk lastiger dan gedacht en verval je soms weer in oude patronen. 

De eerste stap om beter voor jezelf en je gezin te zorgen

Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op om de cadeausessie in te plannen.

Verminder stress in no-time

Download het gratis reflectieboekje met tips, inspiratie en opdrachten om meteen mee aan de slag te gaan.

Je hebt je met succes ingeschreven!